Revisie / garantie

Revisie

Als u uw motorblok wilt laten reviseren kunt u het beste even bellen of e-mailen, naar 0180-551951 / info@loods41.nl om een afspraak te maken om het motorblok te komen brengen / verzenden naar onze winkel.

Afhankelijk van de staat van het blok gaan we er in ieder geval bij elke revisie vanuit dat de lagers, keerringen, pakkingen en borgplaten vernieuwd dienen te worden.

Tevens controleren we de krukas, koppelingsplaten, assen en messing tussen je blok.

De reparatie kosten zijn vastgesteld op € 192,- inclusief BTW wat zal worden vermeerderd met de kosten van de te vervangen onderdelen.

We overleggen altijd van te voren samen met jou wat de reparatie in grote lijnen gaat kosten, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

We garanderen de reparatie voor twee maanden met uitzondering van de drijfstang.

Wij streven ernaar dat het blok binnen een tijdsbestek van 14 dagen weer bij je terug is!


Garantie

Met uitzondering van elektrodelen, speciaal voor jou bestelde onderdelen, en 2e hands onderdelen geniet je op alle onderdelen van een omruilgarantie.

Indien je niet tevreden bent over het geleverde product.

Je dient dan wel binnen 7 dagen nadat je de goederen ontvangen hebt , de goederen aan ons te retourneren met opgaaf van reden van retour, en kopie aankoopnota.

De goederen dienen ons voldoende gefrankeerd, goed verpakt, ongebruikt, onbeschadigd in originele verpakking te bereiken.

Rembours of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door ons niet geaccepteerd.

Bij retour zullen we in overleg met jou een vervangend artikel opsturen of indien niet meer voorradig, het door jou betaalde bedrag terug te betalen of crediteren.