Puch buddyseat

✓ Autenthieke onderdelen

✓ Technische tekeningen

✓ Keuze uit ruim assortiment


Door te kiezen voor een Puch buddyseat kunt u eenvoudig een bijrijder meenemen op uw brommer. Bij Puch Onderdelen in Krimpen aan den IJssel kunt u terecht voor vele banden, vliegwielen en meer. Hiermee houdt u uw Puch bromfiets in uitstekende staat en zorgt u ervoor dat die comfortabel rijdt. U kunt echter ook bij ons terecht voor onderhoud, reparaties, (blok)revisies en restauraties. We regelen eveneens de taxatie van schades. We zijn dus een allround partner op het gebied van Puch tweewielers.

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem contact met ons op

oude puch

Een Puch buddyseat verhoogt het zitcomfort van uw bromfietss

Wanneer het zadel veel gebruikt wordt, moet de Puch buddyseat op een gegeven moment vervangen worden. Ook door weersinvloeden, zoals regen, kan de staat van het zadel verslechteren. Hierdoor kan bijvoorbeeld het buitenmateriaal gaan slijten. Het zitcomfort neemt dan af. Een versleten buddyseat doet de uitstraling van uw Puch ook geen goed. Daarom is het verstandig om bij ons een mooi zadel uit te kiezen! Bekijk ons wisselende aanbod en u vindt gegarandeerd een zadel dat bij u past.

Plaats een bestelling of kom langs in onze winkel

Kortom, bij Puch Onderdelen vindt u altijd een buddyseat, een Puch zadel of een ander onderdeel waar u naar op zoek bent. Wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)180 - 55 19 51 of door een e-mail te sturen naar info@puchonderdelen.nl. We zijn u graag van dienst. U bent ook van harte welkom in onze Puch Maxi shop in Krimpen aan den IJssel.